Dealextreme eller DX

Mer info om Dealextreme kommer nedan. Först lite info om EORI: Handlar man med länder utanför EU krävs EORI-nummer som ska användas vid samtliga tullaktiviteter (till exempel deklarationer för gods till eller från länder utanför EU eller ansökningar om tillstånd) inom hela EU. Kom ihåg att meddela ditt  EORI-nummer till de ombud som gör tulldeklarationer för er räkning. Ifall ditt företag upphör eller ni byter organisationsnummer behöver du kontakta Tullverket för att återkalla EORI-numret och eventuellt ansöka om nytt.

Kommissionen har skapat ett kundregister där sökning kan göras på EORI-nummer utfärdade i samtliga medlemsstater. Den information som erhålls är operatörens namn och adress. Om du begärt undantag publicering visas endast EORI-numret. Mer information kan du få på www.tullverket.se/eori

Startade år 2005 med målsättninga att sälja de coolaste prylarna. De erbjuder för tillfället över 110000 artiklar i sitt sortiment. DX är en av Kinas ledande återförsäljare i dag med över 1 miljon kunder och 400 leverantörer. DX kundservice är tillgänglig 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan via kundtjänst Express eller via chatt .

DX har inte någon sida på svenska men klickar man på svenska flaggan så får man priserna på produkterna i svenska kronor.

DX erbjuder gratis leverans världen över på alla punkter! DX leverans är normalt 3-7 dagar.

Dealextreme.com

Jag har tidigare bloggat om följande företag om man vill handla från Asien i följande   Aliexpress Mini in the box SE. och Light in the box SE

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 




Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.