Banggood

Jag har bloggat om företag  man kan handla med från Asien i tidigare blogginlägg. Jag har inte skrivit något om importkostnader / tull, som kan tillkomma, förrän idag. Själv har jag inte köpt något från dessa företag men de som köpt skriver att man kan fylla i vid beställningen ifall det är en gåva. Vännernas erfarenhet är att Tullen bryr sig inte, om det är produkter till ett värde under 300 – 400 kronor. Handlar man varor för över 300 – 400 kr, kan man tvingas betala tullbehandlingsavgift 100 kr +moms på varan.

Vad köper då vännerna? En undersökning visar att 30% av svenska folket själv beställt hem varor från Asien.  Det är främst elektronik som beställs därifrån. Go Pro kameror är populära. Jag har även fått en mobil som en vän gav bort till en annan vän. Då vännen inte klarade av tekniken fick jag mobilen. Mobilen fungerar perfekt. Behöver inte plocka bort mitt svenska telefonkort utan det finns plats för två. Perfekt när man är utomlands.

 

 

Banggood.com

Jag har i tidigare  bloggat om företag i Asien. De jag bloggat om är Aliexpress , Dealextreme.com Mini in the Box SE  och  Light in the box SE. De flesta av dessa företag söker förutom  kunder, företag som är intresserade utav dropshiping och affiliates.

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.