SmartaSaker april månads tjäna pengar tips 2014

Jag har tidigare bloggat om SmartaSaker som julklappstips. Idag kommer jag att skriva vad SmartaSaker kan göra för dig som är uppfinnare.

Du har kanske en smart produkt som du inte vet hur du ska få ut på marknaden? Vill du sälja din produkt hos SmartaSaker? De ger innovatörer och uppfinnare en marknadsplats för att nå ut med sina smarta prylar. SmartaSaker  tillämpar kommissionsförsäljning.

Du ser till att de har ett lager av varor (som du fortfarande äger) hos dem och de säljer, distribuerar och gör PR & reklam för din produkt. Med jämna mellanrum görs avräkningar och du fakturerar dem för försäljningen.

 

SmartaSaker.se

 


 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.