Upplevelsepresent.se ett sista minuten julklappstips 4 2013

Hur fungera Upplevelsepresent?

1 Välj upplevelsen du vill ge bort i webshopen

2 Upplevelsepresent skickar paketet till dig

3 Som du ger bort till en vän

4 Vännen boka själv upplevelsen

5 Genomför upplevelsen

6 Alla är nöjda och glada och har ett minne för livet

Är du ute i sista minut hoppa över nästa stycke.

Jag har Googlat Upplevelsepresent.se och inte hittat någon kritik mer än att någon klagade på Facebook att det var för dyrt att en flygplans simulator på Arlanda. Anledningen att jag Googlat Upplevelsepresent.se är att jag vill presentera ett seriöst upplevelseföretag. Zuperbox  ett annat upplevelseföretag har figurerat i Plus. Tyvärr hittade jag inte länken till det programmet på Svtplay.

På Upplevelsepresent kan man uppleva allt från flyg till att fixa naglarna.

 

Sista minuten present

Direkt efter köp får du möjlighet att skriva ut Upplevelsepresents snygga presentkort tillsammans med deras presentkortskuvert. En länk till utskriftssidan finns också i orderbekräftelsen som skickas till din angivna e-postadress. Du kan då ge bort presenten redan några minuter efter köp. Det riktiga presentkortet kommer med posten inom några dagar.

 

Upplevelsepresent.se

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.