Mitt förslag till årets julklapp är smycke

Varje år utser HUI Research årets julklapp. I fjol ville jag egentligen ha hushållsnära tjänster. Nu säger feministerna att det är kränkande men hemma hos mig hindrar det inte att det kommer en man och städar. Jag satsade på app istället men det blev hörlurar.

Blogginlägg om förra årets julklapp

Jag tror att året julklapp blir ett smycke. Smycke är bra du kan köpa i alla prisklasse från pottebläck till guld, platian och diamanter. Man kan kosta på sig ett smycke eller ett helt eller om man vill slå på stort och ge halsband, armband, ring och örnhänge som matschar.

Fegar Hui så säger de till exempel att det blir ett armband vilket ger chans till att halsband eller ring kan bli årets julklapp ett annat år. Sedan så finns ju urmakarebanschen som ofta också varit i symbios med guldsmeder. Konstigt att klockorna som ställer sig efter atomuret inte har blivit årets julklapp då de alltid är med tiden.

 

 

  

Jag önskar mig en resa eller upplevelse men i år tror jag år tror jag att det blir

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.