Bluff mail som ger sig ut föra att vara från Microsoft

Hade någon dag innan installerat Microsoft Life Writer

Detta mail gjorde mig konfunderad då jag öppnade det. för jag hade ett par dagar tidigare installerat Windows Life Writer. Det konstiga var att detta mail kom till en annan adress. Jag publiserar med jämna mellanrum bluffmail som jag får i inboxen. Dock publiserar jag inte längre mail om lotterivinster, arv och tiggeri. Då deras budskap är så om bluff är så uppenbar. Har klistrat in bluffmailet nedan

 

 

verifications@email-domain-administration.com

Visa källkoden för e-post

Externa bilder i denna e-post har blockeratsLadda bilder

 


 
 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.