Marie Forleo ung proffsig Webb-TV personlighet

Marie Forleo är en av mina förebilder

Hon har av Oprah utsetts till nästa generations ledare. Ingen dålig utmärkelse. I sina program som sänds en gång i veckan så tipsar hon om hur du kan skapa bra affärer och skapa det liv du vill ha. Hon driver även rhhbschool.com som lär deltagarna att skapa bra budskap och ger tips och idéer som gör dina affärer mer kraftfulla. 

Denna veckas avsnitt handlar om en hälsobloggare Vani Hari som bloggar på foodbabe.com. Ett normalt program varar i cirka 5-6 minuter. Denna gången så får bland annat yoghurt som innehöll transfetter, Subway och Gatorade en släng av sleven.

 

 
 


 

 

Marie Forleo är även en bestseller författare 

Innan Marie började med WebTV och författare jobbade hon som bartender. Hon har även läst business och  finans på Seton Hall University. Jag surfade till Adlibris och hittade följande bok av Marie som tyvärr bara finns på engelska.

Make Every Man Want You

Adlibris

 Jag har själv inte läst boken.

Vill ni se Marie Forleos WebTV  så surfa in på
 
www.marieforleo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.