Hungerprojektet

Traditionsenligt skriver har jag efter julhelgerna skrivit om blogginlägg om att ”hjälpa andra”. Den traditionen hade jag tänkt fortsätta med även detta år. Det blir ett blogg inlägg om att hjälpa andra varje söndag denna månaden. Hungerprojektet jobbar för att avskaffa hunger och fattigdom genom att väcka lokal entreprenörsanda. De jobbar för människors lika värde och vänder sig till kvinnor. Deras mål är att skapa självförsörjande människor så att Hungerprojektet inte behövs står det att läsa på deras hemsida men det är långt dit. De hjälper till  att skapa banbrytande och hållbara utvecklingsstrategier på gräsrotsnivå.

Hungerprojektet driver program i Afrika, Latinamerika, Indien och Bangladesh. I Sverige jobbar de med utbildning, informationsspridning och insamling till de globala programmen.

Hungerprojektet startade 1977 i USA och Sverige 1984. De ha 90/konto och granskas av Svensk insamlings kontroll. Välj den investeringsform som passar dig bäst beroende på om du representerar ett företag eller dig själv. Stort tack på förhand!

http://hungerprojektet.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.