Gör en utflykt till Gröna gårdar

Gröna gårdar har krav på uppfödarna, bland annat att de ska vara KRAV-anslutna och att deras djur inte får matas med spannmål och kraftfoder. Djuren lever under ursprungslika förhållanden, de betar fritt och äter det de är gjorda för: gräs, klöver, maskrosor och andra örter samt löv från träden och fallfrukt på marken.

 Köttboxarna finns i flera storlekar. Gröna gårdars kött styckvis i ett antal utvalda butiker runtom i Västsverige. Självklart hittar du Gröna gårdars  kött på menyn i ett antal utvalda restauranger och storkök.

Hittar ingen gård i Skåne. Den närmaste finns i Halmstad och heter di Mare Delikatesser. Beställ innan och ta det som en utflykt

http://www.gronagardar.se

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.