Bluff mail som utger sig komma från DHL

DHL utsatt för bluffutskick

Både jag och pojkvännen fick ett sådant mail idag. För mig var det inga problem för jag hade inte beställt något genom DHL men pojkvännen som har verkstadsföretag fick kolla genom att söka på Google  ” Housecall  från Trend Micro”. Själv körde jag samma program men hittade inga hot.  Jag har gjort en skärmdump så om ni klickar på länken nedan ser ni hur mailet ser ut.

bluffmail dhl

Detta mail är mer lurigt utfört än de mail man får om att man vunnit flera miljoner $ eller euro.

 


 

Vågade inte klicka på den medföljande länken på mailet. Dessa mail tillhör papperskorgen
 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.